zgnilek, tylko uważaj, jeden kolega mi pisał, że się za pierwszym razem lekko zasiedział i prostownik poszedł w ruch :lol:
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Witam,
Link z pierwszego postu nie działa.
Prosiłbym o kodowanie na:
- usunięcie monitu niezapiętych pasów (mam uszkodzony czujnik)
- wizualizację pdc tył na Columbusie
- światła dzienne w światłach drogowych (na ile ustawić moc?)
Mój samochód to: Octavia RS przed FL 2008 BMN
Z góry dziękuję za pomoc.
Komentarz
-
-
Często po nocy prowadzę, w audiku miałem na regulacji na min i było ok, ale tutaj trochę mi to jeszcze przeszkadza, może dlatego że do zielonego trzeba przywyknąć
Kodowanie doświetlania i trybu amerykańskiego powiodło się bez problemów, przeciwmgłowych tylnich też.
Natomiast czy ktoś mógłby mi pomóc w zakodowaniu czujnika pasów pasażera, poducha pasażera jest, natomiast kodowanie miałem włączone już w vcdsie i jak wyłączałem to reagowało tylko na lewy czujnik kierowcy, czy jest jakieś inne kodowanie do pasażera?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zgnilekatomiast czy ktoś mógłby mi pomóc w zakodowaniu czujnika pasów pasażera, poducha pasażera jest, natomiast kodowanie miałem włączone już w vcdsie i jak wyłączałem to reagowało tylko na lewy czujnik kierowcy, czy jest jakieś inne kodowanie do pasażera?
Zamieszczone przez Rauxelw tym modelu nie ma trybu amerykanskiego do ustawienia
Komentarz
-
-
Chyba podjade do innego serwisu, gdzie ktos sie podlaczy komputerem i sprawdzi. Halogeny sa, fabryczne, do tego czujnik zmierzchu. Zalezy mi na dziennych, zeby miec wlacznik swiatel na czujnik i sie nie przejmowac, czy sa dzienne czy mijania
PS moze ktos na forum moglby to jeszcze sprawdzic po nr VIN ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zgnilek...
Natomiast czy ktoś mógłby mi pomóc w zakodowaniu czujnika pasów pasażera, poducha pasażera jest, natomiast kodowanie miałem włączone już w vcdsie i jak wyłączałem to reagowało tylko na lewy czujnik kierowcy, czy jest jakieś inne kodowanie do pasażera?
Tyle, że to dosyć dużo roboty ( trzeba rozebrać siedzenie pasażera ) i koszty nie warte chyba zachodu...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz